Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet vrezen na nieuwe uitlatingen van Dusan Tadic’

Lange tijd hield Dusan Tadic vol dat hij volgend seizoen sowieso voor Ajax zal spelen maar op dat gebeid lijkt er toch een soort ommeslag te zijn geweest. In een interview met de NOS vertelt hij opeens: “Het is een grote eer en een groot plezier om voor deze grote club te spelen. Maar in de voetballerij kun je het nooit met zekerheid zeggen. Dus als dat geval is, wil je ook niet zomaar wat roepen. Voetbal is onvoorspelbaar. Ik heb het hier naar m’n zin, daar gaat het om. Je kunt het nooit weten. Ik weet het niet, echt niet.”

Tadic doet het dit seizoen in ieder geval geweldig: “Het hele team speelt goed en dat is het belangrijkst. We dragen allemaal ons steentje bij. Zonder team bereik je niets. We vormen een heel goed team. Dat is de verdienste van ons allemaal. We zitten in de ideale positie om titels te pakken en hopelijk slagen we daarin.” De international van Servië vindt zichzelf wel een leider: “Vanwege mijn leeftijd, ervaring… Maar goed, we hebben meer leiders. Het is normaal dat ik iets op andere spelers over kan brengen.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.