Voetbal4u.com

Champions League ‘Juventus pakt uit met grote verrassing in de basiself dinsdag tegen Ajax’

Morgenavond staat de returnwedstrijd op het programma tussen Juventus en Ajax. De Amsterdammers moeten een 1-1 stand weten goed te maken en op voorbaat lijkt dit een helse klus te gaan worden. Helemaal omdat ze het moeten doen zonder de geschorste Nicolas Tagliafico. Het is de verwachting dat Juventus gaat uitpakken met een opvallende speler die in de basis gaat beginnen. Namelijk Moise Kean.

Kean werd dit seizoen lange tijd genegeerd door Allegri. De Italiaan werd zelfs meermaals gelinkt aan een transfer naar Ajax, maar in Turijn lijkt de negentienjarige aanvaller inmiddels definitief door te breken. Afgelopen weekend scoorde hij andermaal in de met 2-1 verloren uitwedstrijd tegen SPAL.

In Amsterdam werd Kean nog negentig minuten aan de kant gehouden. Allegri overweegt evenwel om hem in de returnwedstrijd in de Champions League vanaf minuut één te laten starten en dat zou betekenen dat Mario Mandzukic uit de basisploeg verdwijnt.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.