Voetbal4u.com

Spanje Getergde Zinedine Zidane: ‘Ik wil deze Ajacied koste wat het kost hebben’

Zinedine Zidane ziet deze zomer dolgraag een Ajacied komen om zijn selectue te versterken. Zo zou hij bij de directie hoogstpersoonlijk hebben gevraagd om Matthijs de Ligt.

De Koninklijke beschikt al over een flink aantal verdedigers in de personen van Sergio Ramos, Raphaël Varane en Nacho Fernández. Desondanks oogt het team dit seizoen ietwat wankel in defensief opzicht en volgens verschillende Spaanse media heeft Zidane daarom aangeklopt bij de clubleiding. De legendarische Fransman is volgens Defensa Central dusdanig onder de indruk geraakt van de kwaliteiten van De Ligt dat hij groen licht heeft gegeven voor het uitbrengen van een bod.

Zidane zou van mening zijn dat de international van het Nederlands elftal beschikt over een voor een verdediger ideale mix van kwaliteiten. Hij is bijna niet te kloppen door de lucht, heeft een goed fysiek, maar kan ook opbouwen als de beste. Ajax vraagt naar verluidt eenzelfde soort bedrag voor De Ligt als het incasseert voor Frenkie de Jong, die voor 86 miljoen euro naar FC Barcelona vertrekt.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Bezoek de Handleiding HTML