Voetbal4u.com

Eredivisie ‘David Neres kiest voor vertrek naar deze competitie vanwege nieuwe vriendin’

David Neres is verliefd. De vleugelspeler van Ajax heeft sinds kort een realtie met het fotomodel Kira Winona. De Braziliaan zou inzetten op een vertrek bij de Amsterdammers en hoopt dan zijn carriere te kunnen vervolgen in de Premier League. Dit omdat zij werk vanuit Londen.

In de wintermaanden klopte het Chinese Guangzhou Evergrande aan bij de Johan Cruijff ArenA met een bod van liefst 43 miljoen euro op de buitenspeler, maar dit werd naar de prullenbak verwezen door directeur voebalzaken Marc Overmars. Er zijn nu echter verschillende Europese grootmachten die al een balletje opgegooid hebben bij het management van Neres, die er nooit een geheim van heeft gemaakt dat hij de Amsterdammers als een opstapje ziet naar de absolute top.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.