Voetbal4u.com

‘Ajax vraagt 50 miljoen euro voor Donny van de Beek’

Het Italiaanse Inter Milan heeft Donny van de Beek bovenaan haar lijstje gezet als nieuwe aanwinst voor het nieuwe seizoen. Ook is de prijs bekend die ze op tafel moeten leggen voor de middenvelder van Ajax. Volgens het mdium FCInterNews is dit 50 miljoen euro.

 

Voor Inter is dit een aanzienlijke investering, maar naar verluidt heeft de club uit Milaan besloten om zich te laten weerhouden. De club is onder de indruk van zijn ontwikkeling en heeft vooral in de Champions League ontzettend genoten van zijn speelwijze.

Ook Tottenham Hotspur zou hem in het vizier hebben, mits Christian Eriksen transfereert. Paris Saint-Germain is eveneens gelinkt als nieuwe club voor Van de Beek, die onlangs een transfer niet wilde uitsluiten.Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *