Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tottenham wil komend seizoen vier spelers overnemen van Ajax’

Tottenham Hotspur gaf afgelopen jaargang geen eurocent uit aan nieuwe spelers maar voor het komende seizoen gaat dit veranderen. Ze zouden namelijk dolgraag vier Ajacieden aan hun selectie willen toevoegen.

Journalist Alasdair Gold van Football London vertelt aan NUsport: “In Engeland bewonderen we de manier waarop Ajax speelt. We genieten van de manier waarop ze clubs met veel meer financiële mogelijkheden en grotere namen achter zich laten. De wereldtop heeft soms een frisse wind nodig en Ajax zorgt daar dit seizoen samen met Tottenham voor. Het is geen toeval dat Tottenham zich richt op spelers van Ajax. Als ze de kans krijgen, willen ze er nog wel meer kopen.”

WOENSDAG BARCELONA – LIVERPOOL! WIN 50.000CASH MET JOUW VOORSPELLING!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN IS GRATIS!! facebook

Gold weet dat Matthijs de Ligt, David Neres, Donny van de Beek en Hakim Ziyech op de voet gevolgd worden door scouts van de Londenaren… Vanwege de vergelijkbare filosofie zouden deze Ajacieden goed bij de Spurs passen. “Er wordt bij beide clubs gebouwd aan een jonge ploeg die met karakter en technisch vermogen in staat is om de verhoudingen met de rijke clubs overhoop te gooien.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.