Voetbal4u.com

OFFICIEEL: PSV neemt speler over van Willem II

PSV heeft een speler van Willem II overgenomen. Het gaat om de 20-jarige Belgische middenvelder Robin Lauwers. Hij was transfervrij en dus een buitenkansje voor de Eindhovenaren.

Lauwers werkte de afgelopen weken een stage af bij Jong PSV en maakte daarin een dusdanig sterke indruk dat hij een contract voor komend seizoen afdwong. “Ik heb de kans gekregen mezelf hier te bewijzen en die wilde ik met beide handen aanpakken”, reageert hij.

“Mijn doel was een contract te verdienen. Dit is een heel mooi moment. De trainers en begeleiders stonden direct voor me klaar, hielpen waar nodig en daardoor heb ik denk ik een goede basis voor komend seizoen neergelegd. Het is belangrijk om die door te trekken, een goede voorbereiding te draaien, wedstrijdritme op te doen en van daaruit hoop ik minuten in het betaald voetbal te gaan maken.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published. Required fields are marked *