Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tottenham pakt volgende week uit met mega verrassing in de ArenA’

Ajax won gisteren met 0-1 van Tottenham Hotspur en volgende week staat de return in de Cruijff ArenA op het programma. Het zou zomaar kunnen dat Tottenham gaat uitpakken met een grote verrassing in de opstelling.

De Telegraaf suggereert namelijk dat Harry Kane er in de Johan Cruijff ArenA misschien weer bij kan zijn. Als de verslaggever in gesprek is met Toby Alderweireld zegt hij: “Volgende week hebben jullie Son erbij. Wellicht Harry Kane, wordt er gefluisterd in de wandelgangen…”

Alderweireld weet van niets: “Ja, Son sowieso. Harry Kane weet ik niet. Dat is lastig denk ik, maar je weet het nooit…” De algemene verwachting is dat Kane ook de return moet missen vanwege zijn enkelblessure, maar wellicht dat hij er dus tóch bij is in Amsterdam.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.