Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Erik ten Hag neemt beslissing over toekomst bij Ajax’

Ajax-trainer Erik ten Hag kan deze zomer gaan profiteren van de prestaties van zijn Ajax in de Champions League. BILD meldt nu dat de oefenmeester aan het eind van het seizoen een beslissing gaat nemen over waar zijn toekomst ligt.

Er zouden al verschillende teams zijn die contact hebben met het management van de trainer, waaronder bijvoorbeeld Bayern München en Chelsea. Naar verluidt doet hij het vooral goed in de Bundesliga, waar zijn naam op verschillende verlanglijstjes prijkt. Het zou dus heel goed zo kunnen zijn dat hij Peter Bosz achternagaat, die na het succesvolle Europa League-avontuur met Ajax naar Borussia Dortmund transfereerde.

Volgens het bovengenoemde dagblad laat Ten Hag zijn beslissing vooral afhangen van de intenties van de clubleiding in de Johan Cruijff ArenA. Er wordt een enorme leegloop verwacht: Frenkie de Jong vertrekt naar FC Barcelona, Matthijs de Ligt gaat weg, Hakim Ziyech vermoedelijk ook en Donny van de Beek, David Neres en Nicolás Tagliafico zijn eveneens populair. De coach wil wel verder kunnen bouwen en wacht dus op een signaal van directeur voetbalzaken Marc Overmars, die hoe dan ook flink zal moeten investeren.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.