Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Tottenham Hotspur is nog in de race voor de finale van de Champions League’

Ajax wist gisteren op het veld van Tottenham Hotspur uit te pakken met een 0-1 overwinning. Volgens Rio Ferdinand zijn de Spurs nog niet uitgeschakeld voor de eindstrijd in de Champions League.

De analyticus vertelt bij het medium de BBC: “Het was professioneel en heel volwassen van Ajax-kant. In de eerste helft speelde Ajax fantastisch voetbal. Als ik iets voor Tottenham ter verdediging moet zeggen, is het dat het begrijpelijk is dat het team het zwaar krijgt als je opeens 44 goals kwijt bent met het verdwijnen van Harry Kane en Heung-Min Son. Die mannen hebben er zoveel gemaakt. En toch betekent het niet dat Spurs kansloos is. De ploeg is nog in de race voor een finaleplek.”

Ajax had het af kunnen maken in de tweede helft, zo liet Donny van de Beek eerder al weten. De Amsterdammer kwamen wat minder sterk voor de dag, al trof David Neres nog de paal. “Dat was jammer. Anders hadden we er nog meer uit kunnen halen. Dat neemt niet weg dat we in een goede uitgangspositie verkeren. Thuis met de steun van ons eigen publiek moeten we het nu afmaken. Maar dat zal zeker nog pittig worden.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.