Voetbal4u.com

Eredivisie Pep Guardiola wil deze Ajax-speler: ‘Ook al kost hij een miljard’

Pep Guardiola de trainer van Manchester City wil dat de club er alles aan doet om Matthijs de Ligt binnen te halen. Dit weet het Engelse medium The Daily Star te melden.

Daarbij zou het de Catalaanse succescoach helemaal niets uitmaken wat de Amsterdammers precies willen hebben voor hun aanvoerder. Zelfs als de vraagprijs richting de 100 miljoen euro gaat, zullen de Citizens niet afhaken.

De Ligt leek voor 65 tot 70 miljoen euro naar Barça te vertrekken, maar als gevolg van zijn goede prestaties in de Champions League vinden de betrokken partijen dat de stopper meer waard is geworden dan het genoemde bedrag. De Catalanen zijn vermoedelijk niet bereid om hun bod op te schroeven, waardoor Bayern München, Paris Saint-Germain, Juventus en Manchester United hun kans ruiken. Ook City bemoeit zich dus echter met de Ajacied.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.