Voetbal4u.com

Eredivisie Twee grootmachten gaan bieden op Dusan Tadic’

Dusan Tadic lijkt komende zomer een droomtransfer te gaan maken. Zowel Juventus als Bayern Munchen zijn concreet in hem geinteresseerd en overwegen een bod op de spelmaker van de Amsterdammers te doen. Dit weet het medium Tuttomercato te melden.

Hij moet de plaats gaan innemen van Paulo Dybala bij Juventus en James Rodriguez bij Bayern Munchen. Laatstgenoemde neemt sowieso afscheid nu de optie tot koop niet is gelicht. Beide topclubs stonden dit seizoen in de Champions League tegenover Ajax en zijn onder de indruk geraakt van Tadic.

MIDWEEKS DE CHAMPIONS LEAGUE! VOORSPEL DE 2 WEDSTRIJDEN GOED EN WIN €50.000!

EN HET MOOIE IS? MEESPELEN is GRATIS!! ONTDEK HET HIER! facebook

Het is onduidelijk hoe serieus deze interesse is. Het medium schrijft namelijk dat er een transfersom van 16 miljoen euro is vastgesteld, maar dat is onwaarschijnlijk. Immers: Ajax sprak met Tadic af om sowieso twee seizoenen met elkaar aan te gaan en een dergelijke vraagprijs oogt in dit stadium ongeloofwaardig.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.