Voetbal4u.com

Eredivisie Robin van Persie beëindigt loopbaan zondag al

Robin van Persie zal dit weekend zijn laatste wedstrijd spelen als profvoetballer. Na dit weekeinde komt hij niet meer in actie voor Feyenoord. Na het verplaatsen van speelronde 33 werd Van Persie al door menigeen geadviseerd om het bezoek aan Fortuna Sittard over te slaan. Zo kan hij ‘gewoon’ in de eigen Kuip afsluiten tegen Fortuna Sittard. Trainer Giovanni van Bronckhorst gunt hem deze kans van harte.

Van Bronckhorst gaat wél mee naar Sittard, Van Persie dus niet. “Voor hem is het nog anders, hij sluit zijn loopbaan als speler af. Dat gevoel is wat extremer. Hij sluit een hele periode als voetballer af. Maar de situatie is hetzelfde, volgend seizoen zijn wij niet meer bij Feyenoord.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.