Voetbal4u.com

Eredivisie Transferadvies voor PSV: ‘Ik zou hem zeker gaan halen’

Daniel Reyes een journalist uit Mexico heeft een transferadvies voor PSV. Hij denkt namelijk dat het een goede stap zou zijn als de Eindhovenaren gaan investeren in Francisco ‘Tony’ Figueroa. Hij komt net als Hirving Lozano van Pachuca en is een linksbenige middenvelder die ook in Mexico Onder 20 speelt”, opent Reyes in het magazine De PSV Supporter.

“Daarnaast zou ik Edson Alvarez van América halen. Dat is een centrale verdediger van 21 jaar die ook als rechtsback kan acteren. Hij heeft een WK gespeeld en behoort ook tot de generatie die wil investeren in een carrière in Europa”, vervolgt Reyes, die afgelopen jaar las dat Luuk de Jong nog bijna de tegenovergestelde weg bewandelde. “De Jong bij Club América meer verdienen, maar ik denk dat hij dan wel uit beeld raakt voor het Nederlands Elftal.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.