Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars moet Kasper Dolberg van de loonlijst verwijderen’

Als het aan analist Arno Vermeulen ligt dan moet technisch directeur van Ajax Marc Overmars een harde maatregel gaan doorvoeren. Hij denkt namelijk dat het het beste is dat hij Kasper Dolberg van de loonlijst verwijdert.

“Je jaagt op een schim. Je hebt een beeld voor ogen van een speler die anderhalf à twee jaar geleden een paar keer hele mooie dingen liet zien”, stelt de NOS-commentator in Studio Voetbal. “Het duurt gewoon veel te lang en je kunt niet blijven gokken. Ajax moet een hele goede spits gaan kopen voor volgend seizoen. Ik zou Dolberg wegdoen of verhuren.”

Rafael van der Vaart vindt dat lastig. “Hij schijnt heel goed te trainen, dat schijnt niet normaal te zijn. Dan hoop je als trainer dat hij het ook weer een keer in de wedstrijd laat zien. Woensdag was dat natuurlijk absoluut niet het geval. Ik heb hem tegen Vitesse gezien en dan vind ik het niet begrijpelijk waarom hij de voorkeur krijgt boven iemand die elke wedstrijd scoort (Klaas-Jan Huntelaar, red.).”One Comment

 1. Paul S.

  05/14/2019 at 09:28

  Dolberg is een zeer goede voetballer maar hij heeft hulp nodig binnen en buiten het veld. Zijn probleem zit tussen de oren. Binnen het veld zou hij geholpen worden wanneer hij een tijd de opdracht krijgt om in dienst van Zyech of Tadic te spelen dichter bij een van hen moet staan. Dus niet als een eenling
  rondlopen met een te grote druk om te scoren maar de focus op
  communiceren en aanwijzingen
  opvolgen en daarin samen plezier te vinden, doelpunten maken is niet het doel maar dat komt dan later vanzelf.

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.

Morgen barst de groepsfase in de Champions League weer los. En speciaal voor deze competitie pakt het wedkantoor van Unibet uit met een waanzinnige actie. Wanneer je namelijk zes Champions League vragen juist beantwoord dan maak je kans op de hoofdprijs van maar liefst 100.000 euro! En het mooie is? Meespelen is geheel gratis! Ontdek het allemaal hier en profiteer direct van deze buitenkans!