Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Robin van Persie wijst aanbieding van Feyenoord af’

Robin van Persie is sinds vandaag voetballer af. De voormalig superspits kreeg onlangs een aanbieding van Feyenoord om komend seizoen de spitsen te gaan trainen maar dit wees hij af.

In gesprek met FOX Sports vertelt hij dat hij er een jaartje tussenuit gaat: “Ja, dat ga ik doen en ik kijk er ergens ook wel een beetje naar uit om die vrijheid te hebben, die heb ik nooit gehad. Ik ben hartstikke dankbaar voor wat ik heb gekregen van het voetbal en heb veertien jaar in het buitenland geleefd. Dat is prachtig, maar het is ook wel lekker om de vrijheid te hebben en je eigen leven in te delen.”

Van Persie kan Feyenoord dus ook niet aan een nieuwe technisch directeur helpen: “Die vraag heb ik niet gehad, maar normaal is het ook zo dat iemand die in aanmerking komt voor die functie wel heel veel ervaring heeft, ook op het zakelijke gebied. Er komt veel heel kijken bij zo’n job, die ervaring heb ik niet.” De aanvaller voelt zich ietwat raar: “Zeventien jaar lang ben ik gewend geweest dat er altijd weer een volgende wedstrijd komt. En dat is nu niet. Dat besef was er de afgelopen week ook al. Ik voelde me toch wel raar in mijn buik en kreeg er zelfs een beetje puistjes van. Daar heb ik normaal nooit last van, maar deze week in één keer wel. Dat kan daar toch mee te maken hebben.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.