Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax moet salaris van Hakim Ziyech nogmaals verdubbelen’

Analist Aad de Mos vindt dat Ajax er alles aan moet doen om Hakim Ziyech nog een jaar voor de club te behouden. De Amsterdammers zouden er dan ook goed aan doen om zijn salaris nogmaals te verdubbelen. Opmerkelijk, omdat De Mos aan het begin van het seizoen nog kritisch was over de spelmaker.

In het Algemeen Dagblad reageert hij nu: “Ik vónd ook dat hij te veel zijn mannetje liet lopen. Maar ik moet een diepe buiging voord die jongen maken. Hij heeft de knop omgezet en is één van de aanjagers van dit elftal geworden. Als de vedette van de ploeg bepalend is bij het druk zetten, dan weet je dat het goed zit. Dat hebben trainer Erik ten Hag en zijn staf perfect gedaan.”

Volgens De Mos staat de international van Marokko symbool voor het huidige Ajax: “Bij Utrecht was er eentje die aardig liep te schoppen, dat was Bazoer. Die werd door Ziyech even op de figuurlijke sintelbaan gekegeld. Een paar minuten later geeft hij een geweldige pass op Huntelaar. Dan is het plaatje wel compleet, hè.”

De voormalige trainer van onder meer Vitesse en KV Mechelen is van mening dat de clubleiding in de Johan Cruijff ArenA het salaris van ZIyech nog maar een keertje moet verdubbelen. Daarnaast stelt De Mos dat hij vindt dat de Ajacied kieskeurig moet zijn: “Alleen als de echte top komt, dus Real, Manchester City of Barcelona, zou ik gaan als ik hem was.”

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.