Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Zo denkt Steven Bergwijn zelf over transfer naar Ajax’

Vanochtend werd bekend dat Ajax een poging gaat wagen om Steven Bergwijn naar Amsterdam te halen. Ze zijn bereid om grof te betalen voor winger van PSV maar hoe denkt de speler er zelf over? Staat hij open voor een overgang?

De voetballer in kwestie werd opgeleid op De Toekomst en staat niet onwelwillend tegenover een terugkeer, zo schrijft Voetbal International, dat wel een kanttekening plaatst: “Hoewel Bergwijn openstaat voor de interesse van Ajax, is het nog lang geen gelopen koers dat de vleugelaanvaller ook daadwerkelijk terugkeert in Amsterdam. Er is veel belangstelling van buitenlandse topclubs voor Bergwijn. Internazionale was al een paar keer in Nederland om te praten over de toekomst van de aanvaller terwijl ook Bayern München, Manchester United, Borussia Dortmund en 1899 Hoffenheim het Nederlandse talent hoog op het lijstje hebben staan.”

Ajax hoopt een zogenaamde Bayern München-rol te gaan vervullen in de Eredivisie. Zaakwaarnemer Fulco van Kooperen, die Bergwijn vertegenwoordigt, reageert: “De interesse is serieus, zijn naam is ter sprake gekomen. Ajax wil de beste spelers uit Nederland hebben, dus het is logisch dat ze dan bij Steven uitkomen.” Niet alleen de PSV’er, maar ook Martin Ödegaard moet naar de Johan Cruijff ArenA komen. Real Madrid wil de Noor eigenlijk niet verkopen, maar zou verleid kunnen worden als er een terugkoopoptie aan te pas komt.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.