Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Mark van Bommel vreest leegloop bij PSV’

Mark van Bommel vreest deze zomer een leegloop bij zijn club PSV. De Eindhovenaren grepen dit seizoen net naast het kampioenschap en er heerst ook de nodige kritiek om de trainer zelf. In de Telegraaf laat hij zich nu uit over het seizoen.

“Onze cijfers zijn dit seizoen prima, maar daar draait het uiteindelijk niet om. We hebben geen prijs gewonnen. Daar moet ik niet voor weglopen. Ik ben hiervoor verantwoordelijk, want ik maak de opstelling.” Op een gegeven moment ging de trainer wel heel erg vaak schuiven met zijn spelers, vooral op het middenveld: “En voor de winterstop kreeg ik heel veel vragen waarom ik niet vaker wisselde. Tja…”

Ook zijn tactiek is al vaak onderwerp van gesprek geweest: moest PSV scoren, dan werd er nog gekozen voor een opstelling met twee controleurs. “En op die manier hebben we 95 keer gescoord, dus waar hebben we het over? Het is vanuit ons oogpunt gewoon doodzonde dat we het hebben weggegeven. Met name de uitwedstrijd tegen Ajax is natuurlijk cruciaal geweest. Ons plan klopte daar, we hebben maar één kans weggegeven tegen een ploeg die van Juventus en Real Madrid wint.”

PSV krijgt mogelijk te maken met een enorme leegloop… Steven Bergwijn en Hirving Lozano gaan weg, Daniel Schwaab is transfervrij, Angeliño en Denzel Dumfries liggen goed in de markt, Luuk de Jong en Jeroen Zoet mikken op een buitenlands avontuur en Bart Ramselaar, Derrick Luckassen en Gastón Pereiro zijn gewoonweg overbodig geworden. Gaan zij allemaal weg? “Dat zou zomaar kunnen, maar we moeten het eerst allemaal maar afwachten.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.