Voetbal4u.com

Eredivisie Ervaren basisspeler van PSV vertrekt transfervrij deze zomer

PSV neemt deze zomer afscheid van de ervaren centrale verdediger Daniel Schwaab. Hij zal transfervrij vertrekken vanuit Eindhoven. Dit weet het Eindhovens Dagblad deze ochtend te melden.

“PSV neemt komende zomer afscheid van Daniel Schwaab. De Duitser verlengt zijn contract niet en keert terug naar zijn thuisland. Waar hij gaat spelen, is nog niet bekend maar een club uit de tweede of eerste Bundesliga lijkt de meest logische optie. SC Freiburg en Greuter Fürth zouden onder anderen voor Schwaab in de markt zijn.”

De krant gaat verder: “De 30-jarige centrale verdediger kwam drie jaar geleden transfervrij vanuit VfB Stuttgart naar PSV. Hij was oorspronkelijk reserve, maar wist zich na een seizoen in de basis te knokken en ging er ook niet meer uit. Schwaab pakte in 2018 met PSV de landstitel, een persoonlijk hoogtepunt in zijn carrière. PSV is al een tijdje op zoek naar een nieuwe verdediger. Waar de ploeg uitkomt, is nog onduidelijk.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.