Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax wil stunten met het aantrekken van Steven Bergwijn’

Ajax wil deze zomer voor een absolute superstunt zorgen door Steven Bergwijn over te nemen van concurrent PSV. Dit weet de Telegraaf vanochtend te melden. De Amsterdammers hebben een zeer dikke portemonnee dus financieel moet hij haalbaar zijn.

De krant schrijft: “Ajax werkt achter de schermen aan een van de meest spectaculaire transfers ooit in Nederland. De Amsterdammers hebben een balletje opgegooid bij het management van Steven Bergwijn (21) en willen – nu de sterspeler van PSV niet afwijzend tegenover een terugkeer naar Ajax staat én de titelstrijd is gestreden – snel een vervolg geven aan het eerste gesprek, zo melden bronnen rond de Amsterdamse club.” Fulco van Kooperen, de zaakwaarnemer die de belangen van de aanvaller behartigt, zegt: “Ik kan niet ontkennen dat Stevie tussen Marc Overmars en mij ter sprake is gekomen.”

In Eindhoven ziet men een deal natuurlijk niet helemaal zitten: “Eén ding is daarom duidelijk: om Bergwijn bij PSV los te weken, zal Ajax diep in de buidel moeten tasten. De razendsnelle, technisch vaardige en trefzekere aanvaller staat in Eindhoven tot de zomer van 2022 onder contract. Hij zou voor een bedrag verkocht moeten worden dat de transfersom die PSV in 2015 van Manchester United ontving voor Memphis Depay benadert of overstijgt: 34 miljoen euro. De kans is groot dat daar een ‘Ajax-bonus’ bovenop komt, want technisch manager John de Jong verkoopt Bergwijn natuurlijk liever niet aan de grootste concurrent.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.