Voetbal4u.com

Jupiler League SUPERTIP: Anderlecht – Genk (PLAY-OFFS 16-05-2019)

Donderdagavond staat er weer een ware kraker op de agenda in de Play-Off 1. Anderlecht speelt dan in eigen huis tegen koploper Genk. De Genkies moeten deze pot winnen om concurrent Club Brugge voor te blijven in de titelstrijd. Wie denk jij dat er gaat winnen? Volgens de bookmaker Genk de favoriet om deze match te winnen maar de bal blijft natuurlijk rond.

Wil jij deze pot op een nog leukere manier beleven? WED DAN en KIJK LIVE naar deze wedstrijd via Unibet.BE! Zij hebben de rechten om deze wedstrijd rechtstreeks uit te zenden via hun website. Ook bieden ze je een welkomstbonus aan van 200% tot 80euro om in te zetten op deze match. Dit wil zeggen stort bijvoorbeeld een tientje en zijn storten er dan twee tientjes voor je bovenop! Of pak het iets groter aan en stort 40 euro en zij storten er dan 80 euro voor je bovenop!

Kijk hieronder naar de notering van Unibet.BE voor deze wedstrijd

– Anderlecht wint: 3,35
– Gelijkspel: 3,85
– Genk wint: 2,00

Mocht je dus willen inzetten op een gelijkspelletje? En hier je 80 euro bonus voor gebruiken? Dan zou je zomaar 80 x 3,85= 308,00 euro kunnen winnen en dit met een risicoloze weddenschap! Klik nu hier om je in te schrijven en wed en kijk live naar deze pot via Unibet.BE!Laat een reactie achter

Your email address will not be published.