Voetbal4u.com

Eredivisie ‘David Neres heeft nieuwe club bepaald, gaat droomvoorhoede vormen bij topclub’

Iedereen in de wereld praat over de prestaties van Ajax in Europa maar dat succes heeft natuurlijk ook een keerzijde. De interesse voor de spelers van de Amsterdammers is inmens groot. Frenkie de Jong vertrekt aan het einde van het seizoen naar FC Barcelona en de verwachting is dat vele hem gaan volgen. Zo ook David Neres.

De Braziliaan zou zelfs al een favoriete bestemming hebben gekozen. Namelijk Paris Saint-Germain. Dit weet het medium The Sun te melden. PSG zou al 50 miljoen euro geboden hebben op Neres, die gelijk basisspeler kan worden bij de kampioen van Frankrijk. Kylian Mbappé verhuist namelijk naar de spitspositie aangezien Edinson Cavani verkocht moet worden: Neres staat dan dus op rechts, in een voorhoede met Neymar en Mbappé.

Ook Arsenal was concreet geïnteresseerd in de Braziliaan, maar zou volgens de boulevardkrant al geaccepteerd hebben dat het kansloos is in de strijd. Bij PSG treft Neres naast Neymar nog meer landgenoten: Thiago Silva, Marquinhos en Dani Alves. Volgens andere media is de dribbelaar al in gesprek met PSG.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.