Voetbal4u.com

Eredivisie Marc Overmars legt uit waarom Ajax Bergwijn wil hebben

Gisteren gooide Marc Overmars een bommetje in het nationale voetballand door aan te geven dat ze Steven Bergwijn deze zomer willen wegkapen bij aartsrivaal PSV. Dit komt omdat de club wel een herkenbaar wilt blijven voor het eigen publiek.

De TD van de Amsterdammers vertelt allereerst aan De Telegraaf over Bergwijn: “Hij is een interessante speler. Als we hem willen aantrekken, meld ik me bij PSV, zoals het hoort.” We weten dat Frenkie de Jong deze zomer naar FC Barcelona transfereert, maar ook Matthijs de Ligt, Donny van de Beek en Hakim Ziyech zouden voor een vertrek kunnen kiezen… “Bij ons staat het aantrekken van Nederlandse spelers op één. We kunnen geen hele selectie met Zuid-Amerikanen formeren. Het is niet zo moeilijk. Je kijkt welke poppetjes er in het Nederlands elftal zitten en wat er mogelijk is. Het is heel belangrijk om een Nederlands gezicht te houden.”

Overmars gaat verder: “We willen – als het kan – continu in de Champions League spelen. Daarom kijken we goed om ons heen. De rvc heeft een berekening gemaakt, een keurig financieel plaatje voorgelegd, waarmee ik wel uit de voeten kan. Maar we verwachten vanuit onze eigen jeugd ook veel van Jurgen Ekkelenkamp en Ryan Gravenberch. En Onder-17 hebben we een heel goede lichting.”

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.