Voetbal4u.com

Eredivisie DUIDELIJKE WOORDEN: ‘Wij laten onze beste spelers niet naar Ajax gaan’

Marc Overmars de TD van Ajax is van plan om een poging te wagen om Steven Bergwijn weg te kapen bij PSV. Iets wat voor een hoop commotie heeft gezorgd in het nationale voetballand. John de Jong de TD van PSV is duidelijk in zijn woorden over wat hij van de poging van Overmars vind.

“In navolging van wat we hebben gecommuniceerd, zeg ik nog een keer duidelijk dat een verkoop van Steven Bergwijn aan Ajax onbespreekbaar is”, aldus De Jong, opgetekend door Voetbal International. “Het heeft geen zin om nu allerlei hypotheses te gaan bespreken over bedragen van 40, 50 of 60 miljoen euro of meer. Het is gewoon niet aan de orde.”

De Jong adviseert Ajax dan ook om te kijken naar andere spelers. “Wij laten onze beste spelers niet naar Ajax gaan. En ik hoop dat de scouting van Ajax meer spelers op het lijstje heeft staan dan Steven Bergwijn, want hij gaat niet”, zo geeft hij aan.

Ook trainer Mark van Bommel reageerde voor de camera van PSV op de geruchten. “Ik kan je zeggen dat dat met Steven in ieder geval niet gaat gebeuren”, zei hij daarover. “Misschien wel een buitenlandse transfer, maar geen binnenlandse.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.