Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Everton meldt zich bij Ajax voor de vleugelback’

Het Engelse Everton heeft interesse in Ajax-back Noussair Mazraoui. Hij moet de opvolger worden in Liverpool van Seamus Coleman. Dit weet de Liverpool Echo te melden.

De genoemde krant weet dat Everton-directeur Marcel Brands onder de indruk is geraakt van Mazraoui, die zich dit seizoen steevast in de basis heeft gewerkt bij Ajax. ‘Een dynamische speler. Zijn overgang van middenvelder naar rechtsback ging vlekkeloos. Mazraoui is een complete verdediger, met gemiddeld 4.18 onderscheppingen per 90 minuten, en met een duelwinst van 31%. Mazraoui is slim in het positioneren in half-spaces en maakt veel voorwaartse sprints, om vervolgens de spitsen van een voorzet te kunnen bedienen’, aldus de Liverpool Echo, die Mazraoui ‘weliswaar geen elite-rechtsback in Europa’ noemt, maar ‘wel een meer dan waardige opvolger van Coleman’.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.