Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV sluit transfer Bergwijn naar Ajax niet langer uit’

Eerder was PSV nog stellig dat ze Steven Bergwijn absoluut niet aan aartsrivaal Ajax willen verkopen maar nu lijkt er toch een opening zijn. Mark van Bommel reageerde gisteren voor de camera’s van Fox Sports over deze kwestie.

“Daar kun je pas over na gaan denken als je een bod gekregen hebt en tot nu toe hebben ze geen bod uitgebracht.” Hij sluit het dus niet helemaal uit? “Nee, dat zeg ik niet. Je gaat er pas over nadenken als je een bod krijgt. Dat heeft meer met bedragen te maken dan met clubs. Wij sluiten geen clubs uit, wij hebben alleen gezegd dat we er pas over nadenken als er een bod is. Kijk, als er wordt aangebeld, hoef je niet open te doen.”

Er zou best eens een leegloop plaats kunnen gaan vinden bij PSV: “Er gaat ongetwijfeld wat gebeuren. Of er veel gaat gebeuren? Dat zou zomaar kunnen. We willen het elftal zo goed mogelijk bij elkaar houden. Natuurlijk is er belangstelling voor onze spelers. Kijk als je zo’n seizoen draait, waarin je 83 punten haalt en spelers zich ontwikkelen, dan is er altijd belangstelling.”

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.