Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Marc Overmars denkt nu al aan het seizoen 2020/2021’

Marc Overmars kijkt ver vooruit in de toekomst. De technisch directeur van Ajax vreest namelijk een vertrek in dat seizoen van vier sleutelspelers. Dit weet de Telegraaf te melden. Werk aan de winkel dus voor de succesvole TD.

Overmars stipt aan dat André Onana en Nicolás Tagliafico hebben besloten om nog een jaar bij Ajax te blijven, terwijl Dusan Tadic en Daley Blind na volgend seizoen twee jaar bij Ajax hebben gespeeld. “Misschien dat ze nog één keer graag weg willen. Dus halen we misschien nu al spelers, die er in 2020 moeten staan”, zegt Overmars. Volgens de directeur heeft centrumverdediger Lisandro Magallán, in januari voor acht tot negen miljoen euro overgenomen van Boca Juniors, sinds zijn komst meer geleerd dan in de vier jaar daarvoor.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.