Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Naast Bergwijn kan ook Steven Berghuis een binnenlandse transfer maken’

Gisteren werd bekend dat Ajax interesse heeft om Steven Bergwijn over te nemen. En in navolging van hem vertrekt Steven Berghuis van Feyenoord ook wel. De Telegraaf schrijft hier vandaag het volgende over.

“Feyenoord volgt met argusogen de ontwikkelingen op transfergebied bij Ajax en PSV. In het verleden heeft juist de clubleiding in Eindhoven niet geschroomd de beste spelers weg te halen uit Rotterdam. Feyenoord was in 2011 woedend toen PSV Georginio Wijnaldum overhaalde om te vertrekken uit De Kuip. PSV betaalde slechts vijf miljoen euro voor de middenvelder en verkocht hem vier seizoenen later voor 17 miljoen euro aan Newcastle United.”

De krant vervolgt: “Als Ajax erin slaagt voor veel geld Steven Bergwijn los te weken bij PSV, zal Mark van Bommel als trainer ook weer de markt op gaan. Een van de beste vleugelspelers van Nederland is Steven Berghuis (27), die bij Feyenoord nog een contract heeft tot 2021. Berghuis is 14-voudig international bij Oranje. Jaap Stam, de opvolger van Giovanni van Bronckhorst, wil zo’n sterk mogelijk elftal bij Feyenoord houden. Hij weet echter dat zijn club financieel niet kan opboksen tegen grote aanbiedingen van andere clubs als die zich melden voor de beste spelers.”

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.