Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV dreigt speler met plek op de tribune voor het volgende seizoen’

PSV hoopt deze zomer afscheid te gaan nemen van Gaston Pereiro want hij heeft nog maar een contract voor één seizoen maar de Uruguayaan wil zijn contract gewoon gaan uitdienen. Iets dat de Eindhovenaren totaal niet zien zitten.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Bij Pereiro is het afwachten wat zijn zaakwaarnemer Paco Casal wil en of hij de situatie rondom zijn nog maar kort lopende contract op de spits gaat drijven. Er is interesse voor de Uruguayaan, maar Casal mikt mogelijk op een transfervrij vertrek in 2020, waardoor voor Pereiro een rol op de tribune zou kunnen dreigen.”

Er zijn meer vraagtekens op het middenveld van PSV. “Voor Érick Gutiérrez geldt dat zijn avontuur in Eindhoven op een teleurstelling is uitgelopen en met een gebrek aan speeltijd en het waarschijnlijke vertrek van Hirving Lozano is het de vraag of hij er veel voor voelt om te blijven.” Het medium noemt ook Jorrit Hendrix en Justin Lonwijk als vraagtekens.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.