Voetbal4u.com

Eredivisie Frenkie de Jong heeft transfertip voor FC Barcelona

Frenkie de Jong speelt volgend seizoen in het tricot van FC Barcelona. Hij hoopt van harte dat zijn maatje Matthijs de Ligt dezelfde overstap gaat maken.

In gesprek met de NOS zegt hij dat hij nog niet weet waar de toekomst van de verdediger ligt: “Ik weet niet wat hij gaat doen. Oprecht niet.” Kiest De Ligt voor Catalonië, dan hangt De Jong de vlag uit: “Ik zou het zeker leuk vinden. Ik zou het heel gezellig vinden plus dat het top is voor Barcelona om zo’n goede speler binnen te halen waar je nog heel lang mee verder kan. Dus als ik Barcelona was, zou ik het wel weten.”

De aanvoerder van Ajax stelt op zijn beurt dat hij niet jaloers is op zijn vriend, die dus al weet dat hij in het Camp Nou-stadion gaat voetballen… “Ik ben niet jaloers op Frenkie, vooral trots. Iedereen bewandelt zijn eigen pad en mijn pad is nog niet bekend.” Directeur voetbalzaken Marc Overmars verlangt volgens de laatste berichten een basisbedrag van ongeveer 70 miljoen euro voor De Ligt, maar daarbovenop nog een flink aantal bonussen. Er zijn meerdere clubs die die geldsom wel over willen maken, zoals bijvoorbeeld Liverpool en Bayern München.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.