Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Sao Paolo kan bijna 10 miljoen vangen bij transfer van David Neres’

Mocht David Neres deze zomer een transfer gaan maken dan zal zijn oude club Sao Paolo hier ook van meeprofiteren. Bij de verkoop aan Ajax in 2017 hebben ze namelijk een doorverkoopclausule afgesproken van maar liefst 23,5 procent.

Eerder vandaag werd bekend dat het Franse Paris Saint-Germain bereid is om 50 miljoen te betalen voor de vleugelflitser. Gaan we er voor het gemak van uit dat het een percentage over de winst bedraagt, zoals gebruikelijk in de voetbalwereld, dan komt dat bij het genoemde transferbedrag neer op 8,9 miljoen euro.

Neres zelf zou volgens de Franse pers overigens best naar het Parc des Princes willen vertrekken, maar dan wil hij wel daadwerkelijk gaan spelen. In dat geval moet Ángel Di María dus verkocht worden. Ook Atlético Madrid, Everton en AC Milan hebben al een balletje opgegooid bij zijn vertegenwoordiger.

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.