Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Genk denkt aan succestrainer uit de Pro league’

De kans bestaat dat Phillipe Clement na dit seizoen niet meer trainer is van KRC Genk. Er gaan namelijk grote geruchten in het rond dat hij naar Club Brugge zou vertrekken. Rekening houden met een vertrek en een vervanger achter de hand houden. Eén naam doet de ronde.

Volgens Het Nieuwsblad zijn ze bij Genk gecharmeerd door Bernd Storck, die zeer goed werk leverde bij Moeskroen. Hij verlaat Les Hurlus en Storck zou graag de trainer worden bij Genk, al werd hij ook al genoemd bij Club Brugge, Anderlecht en Hertha Berlijn.

VANDAAG PLAY-OFF 1-KRAKERS! WED EN KIJK LIVE NAAR DE ONTKNOPING BIJ UNIBET.BE!!

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

Storck bewees dat hij spelers beter kan maken en onder meer Mergim Vojvoda, Jean Butez, Taiwo Awoniyi en Manuel Benson schitterden onder zijn hoede. Die laatste zou de komst van Storck naar Genk wel zien zitten, want Benson is eigendom van Genk en met Clement klikte het niet echt.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.