Voetbal4u.com

Jupiler League Wie is er sterker? Club Brugge of KRC Genk?

Anderlecht kan vanavond KRC Genk een hak zetten in de titelstrijd. Ze treffen elkaar namelijk in het Astrid Park. Mocht Genk verliezen dan kan Club Brugge de koppositie overnemen.

Anderlecht-trainer Karim Belhocine wou vooraf geen voorkeur uitspreken in de titelstrijd. Maar als tegenstander maakten de Limburgers toch het meeste indruk op hem. “Ik vind Genk ook de beste ploeg van het seizoen. Het hele jaar stonden ze aan de leiding en speelden ze attractief voetbal. Net voor Play-Off I verloren ze met Pozuelo hun belangrijkste speler en toch bleven ze doorgaan op hun elan”, klonk het bij Het Nieuwsblad.

VANDAAG PLAY-OFF 1-KRAKERS! WED EN KIJK LIVE NAAR DE ONTKNOPING BIJ UNIBET.BE!!

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

Belhocine bevestigde dat zijn ploeg er alles aan zal doen om de wedstrijd van donderdag gewoon te winnen. Maar als het er op aankomt is het Genk toch net iets meer gegund. “Wij hebben geen voorkeur wie kampioen wordt. Genk of Brugge, dat is vooral een spelletje onder de fans. Maar als puntje bij paaltje komt zullen onze supporters toch ook vooral willen dat Anderlecht goed voetbalt en wint, hé.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.