Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Borussia Dortmund stelt voorwaarde voor recordtransfer Anderlecht’

Anderlecht heeft interesse in spits Alexander Isak. Hij wordt dit seizoen door Borussia Dortmund verhuurd aan het Nederlandse Willem II en speelt daar het pannen van het dak. Hij twijfelt nu over zijn terugkeer naar de Duitse grootmacht. De aanvaller zou immers niet zeker zijn dat er daar voor hem voldoende speelkansen in het verschiet liggen.

VANDAAG PLAY-OFF 1-KRAKERS! WED EN KIJK LIVE NAAR DE ONTKNOPING BIJ UNIBET.BE!!

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

Toch wil Dortmund afwachten met de beslissing over zijn toekomst. De clubleiding zou nu twijfelen of Isak wel voldoende rijp is om de aanvalslinie te dragen in afwezigheid van Alcacer. Volgens BVB Buzz zal het bestuur en de trainerstaf daarom eerst een beslissing moeten nemen over het aantrekken van nog een extra spits. Komt die er toch bij, dan mag Isak vertrekken en maakt Anderlecht dus een goede kans.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.