Voetbal4u.com

Jupiler League ‘Nederlandse topclubs azen op handtekening van Hans Vanaken’

Een opvallend nieuwtje vandaag in de media. Ajax en PSV zouden namelijk graag Hans Vanaken aan hun selectie willen toevoegen. Dit weet Marc Degryse te melden.

“Ik hoor dat PSV en Ajax geïnteresseerd zijn. Dat kan een eerste opstap zijn voor Hans. Bij Ajax zou hij meer in de kijker lopen dan bij Club. Al past PSV misschien beter voor hem. Die club is toch iets warmer”, zegt Degryse aan Het Laatste Nieuws.

VANDAAG PLAY-OFF 1-KRAKERS! WED EN KIJK LIVE NAAR DE ONTKNOPING BIJ UNIBET.BE!!

+ 200% tot 80EURO WELKOMSTBONUS! ONTDEK HET HIER!! facebook

Vanaken heeft een verleden bij PSV, waar hij bij de jeugd speelde. Via Lommel SK en Sporting Lokeren belandde hij bij Club Brugge, waar hij Rode Duivel werd. In Brugge won hij alles wat er te winnen valt in België.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.