Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Het kampioenschap van Feyenoord was een incident’

Dat Feyenoord in 2017 kampioen van Nederland werd was volgens Giovanni van Bronckhorst een incident. Dat zegt hij in een gesprek met RTV Rijnmond.

“Eigenlijk zijn het alleen maar incidenten geweest, dat Feyenoord kampioen werd. In de jaren negentig (1993, red.) werd het ook niet verwacht, in 1999 ook niet. En onze titel ook niet. Wij hebben dat jaar echt gepiekt. Dat was uitzonderlijk”, aldus Gio.

Van Bronckhorst weet nog niet wat de toekomst hem gaat brengen. “Dat hangt ervan af. Ik sta er nuchter in. Vier jaar Feyenoord heeft veel energie gekost. Mocht ik iets kunnen doen, en het is mooi en ik krijg er energie van, zal ik het doen. Maar ik wil niet dat het ten koste gaat van mijn familie.”

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.