Voetbal4u.com

Eredivisie Steven Berghuis gelinkt aan Ajax: ‘Die overstap kan prima’

Waar eerder Steven Bergwijn werd gelinkt aan een overstap naar Ajax zou ook Steven Berghuis zijn voorbeeld kunnen volgen. Wellicht dat de Amsterdammers zich voor hem gaan melden in een wat op zijn minst beladen transfer zou zijn.

“Berghuis is wel iemand die zich bij beide clubs in de basis kan spelen”, zo concluderen Pierre van Hooijdonk en Ruud van Os in FC Rijnmond. “Er zijn er al zoveel heen en weer gegaan dus die overstap kan prima. Als het aan de orde komt.”

Van Os is het oneens met de eerdere kritiek van Berghuis. “Feyenoord had niet kunnen meedoen om de titel. Niet met deze selectie. De basis was te smal. Feyenoord haalt ongeveer hetzelfde aantal punten als vorig jaar. Dus ze trekken die lijn wel door, maar het moet omhoog. Het is Ajax dat eroverheen gewalst is qua punten.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.