Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Matthijs de Ligt werkt aan opvallend plan B mocht Barcelona afketsen’

Matthijs de Ligt zou zomaar kunnen verrassen met de keuze voor zijn nieuwe club. Dit weet het medium The Daily Telegraph te melden. Iedereen ging ervan uit dat hij naar Barcelona zou verkassen maar van een akkoord is nog geen sprake.

Het Britse medium schrijft dat Manchester United een serieuze optie blijft voor De Ligt. De Engelse topclub heeft weliswaar naast deelname aan de Champions League gegrepen, maar maakt zich op voor een totale renovatie en de Oranje-international zou daarin een grote rol moeten vertolken. Zelf zou hij daar wel oren naar hebben.

De negentienjarige Ajacied heeft verschillende doelstellingen voor een nieuwe club. Zo wil De Ligt een echte uitdaging op tafel zien én hij wil een zekere speelgarantie. Manchester United voldoet aan beide criteria en zijn droomclub Barcelona dreigt om financiële motieven af te haken.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.