Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Vijf Europese grootmachten bieden tegelijk op deze Ajacied’

Ajax heeft met David Neres goud in handen. De Braziliaanse winger kwam 1,5 jaar geleden voor twaalf miljoen euro naar Amsterdam en nu is hij een veelvoud van dat bedrag waard. Maar liefst vijf clubs dingen nu naar zijn handtekening.

Het zou gaan om Bayern München, Chelsea, Manchester United, Atlético Madrid en Paris Saint-Germain. Dat is door Euro United naar buiten gebracht. Al deze clubs hebben Neres een indicatie gegeven van de mogelijkheden, maar het is onzeker of dat al onderhandelingen met Ajax heeft opgeleverd.

Zeker is dat Neres nog geen beslissing heeft genomen. Alle clubs lijken dus nog kans te maken, maar de Zuid-Amerikaan heeft ook de mogelijkheid om zijn verblijf in Amsterdam te verlengen. Directeur Marc Overmars sprak zich eerder dit seizoen nog positief uit over de haalbaarheid van dat plan.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.