Voetbal4u.com

Eredivisie ADO-SPELER: “Ik heb me elke week gemeten met Hakim Ziyech en Dusan Tadic”

ADO-speler Nasser El Khayati kan terugkijken op een prima seizoen. De aanvallende middenvelder was goed voor 17 goals en gaf daarbij ook nog eens 12 assists.

In een interview met Omroep West zegt hij dan ook: “Dit was het beste jaar uit mijn carrière. Ik hoor vaak hoe ik zulke goede statistieken kan hebben bij ADO, maar ik doe gewoon waar ik goed in ben. Ik loer op mijn momenten en ik heb er niet veel nodig.” El Khayati hield zijn concurrentie goed in de gaten: “Ik heb me elke week gemeten met Dusan Tadic en Hakim Ziyech.”

Aan het einde van de rit stond Tadic op dertien assists, waar Ziyech er zelfs nog meer verzorgde. “Ja, ik heb echt elke keer gekeken. Tadic stond op dertien assists. Hem had ik graag willen inhalen. Het is uiteindelijk niet gelukt, maar ik probeer me wel met zulke spelers te meten.” El Khayati hoopt nu de vruchten van zijn goede jaar te kunnen plukken op de zomerse transfermarkt: “Vorig jaar was dat ook zo, maar toen koos ik voor een langer verblijf. Als ik écht had geforceerd, had het in de winter ook gekund. Maar ik ben gelukkig bij ADO.”Laat een reactie achter

Your email address will not be published.