Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Feyenoord moet voor deze drie transfervrije buitenkansjes gaan’

Feyenoord kan deze zomer toeslaan met een aantal buitenkansjes. Er zijn namelijk drie oude bekenden uit de Eredivisie die na dit seizoen transfervrij zijn en opgehaald kunnen worden.

Eerder vandaag werd bekend dat de aflopende contracten van middenvelder Leroy Fer en de beide aanvallers Luciano Narsingh en Wilfried Bony bij Swansea City niet verlengd zullen worden. Een jaartje geleden werden de Rotterdammers al gelinkt aan een move voor Fer, die in het verleden natuurlijk al in de havenstad van Nederland speelde. Toen werd hij niet op de kop getikt door de nummer drie van de Eredivisie, maar wie weet gebeurt dat nu wel. En de supporters vinden Bony en Narsingh ook wel goed genoeg. Kijk hieronder naar een aantal reacties via Twitter.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.