Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Chelsea wil helft van de transfersom van Hazard investeren in deze Ajacied’

De kans is groot dat Eden Hazard aan het einde van het seizoen naar Real Madrid vertrekt. Als vervanger zien de Londenaren in David Neres een goede optie. Ze willen dan ook flink voor hem betalen.

De scouts van de Londenaren hebben de verrichtingen van de Braziliaan dit seizoen een paar keer gadegeslagen en zijn onder de indruk geraakt. De nummer vier van de Premier League zou bereid zijn om ongeveer 50 miljoen euro over te maken op de rekening van de Amsterdammers, wat neerkomt op ongeveer de helft van de transfersom die de club zal ontvangen voor Hazard.

In de afgelopen winterstop bracht Guangzhou Evergrande nog een bod van 43 miljoen euro uit op Neres, maar dat werd afgewezen door directeur voetbalzaken omdat Diego Lainez voor Real Betis Sevilla koos. Het is de grote vraag of Ajax op dit moment bij machte is om een transfer tegen te houden.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.