Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Hakim Ziyech kan naar zijn droomclub Arsenal vertrekken’

Hakim Ziyech heeft dit seizoen naam gemaakt. Hij was één van de uitblinkers bij Ajax dat magnifiek presteerde en bijna de finale van de Champions League haalde. De verwachting is dat de creatieve middenvelder zijn status nu gaat verzilveren.

Arsenal is naar verluidt één van de clubs met interesse. En laat dat nou net zijn droomclub zijn samen met Barcelona. De Londenaren worden momenteel gelinkt aan Crystal Palace -smaakmaker Wilfried Zaha, maar die is aanzienlijk duurder dan Ziyech. Een droomtransfer is dan ook nog altijd een serieuze optie.

 

Formule1 Een WEDSTRIJDSHIRTJE van je FAVORIETE CLUB winnen? Volg dan alles over FUT19 via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Laat een reactie achter

Your email address will not be published.