Voetbal4u.com

Eredivisie ‘PSV treft één van deze vijf clubs in de voorronde van de Champions League’

PSV kan vijf clubs loten in de tweede voorronde van de Champions League. De finale in de Europa League tussen Arsenal en Chelsea zal nog een grote rol gaan spelen voor de Eindhovenaren.

Het Eindhovens Dagblad schrijft: “Vorige week werd al duidelijk dat de club misschien een behoorlijk zware dobber krijgt. Op het moment dat Chelsea de Europa League wint, loot PSV tegen óf het Zwitserse FC Basel of het Griekse Olympiakos Piraeus. Dit zijn de nummers twee van de Zwitserse en Griekse competitie. ”

Het medium voegt toe: “Nu is ook duidelijk tegen wie PSV kan loten op het moment dat Arsenal de Europa League-finale wint. In dat geval zijn LASK Linz, Viktoria Plzen of Basaksehir (waar Eljero Elia speelt) de mogelijke tegenstanders. Deze ploegen eindigen als tweede in respectievelijk de competitie van Oostenrijk, Tsjechië en Turkije.”

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.