Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Manchester United komt met bod langs op Andre Onana’

Manchester United heeft onlangs een concrete poging gedaan om Andre Onana naar de club te lokken. De Amsterdammers wuifde alleen het bod op de doelman weg. Een vertrek van de sluitpost is onbespreekbaar.

Ajax heeft Frenkie de Jong al voor 86 miljoen euro aan FC Barcelona verkocht. De kans is groot dat Matthijs de Ligt en Hakim Ziyech de transferinkomsten flink omhoog brengen. Ajax slaagde er eerder al in om de 23-jarige sluitpost een nieuw contract te laten ondertekenen en daar wil directeur Marc Overmars hem in principe aan houden.

United heeft een officieel bod neergelegd in Amsterdam, maar journalist Duncan Castles van The Daily Record schrijft dat Ajax ‘nee’ antwoordde. United ziet het bovendien niet zitten om circa 40 miljoen euro af te tikken voor de Kameroener en mikt nu op de goedkopere Jasper Cillessen van FC Barcelona.

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.