Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax laat Steven Bergwijn voorlopig niet los’

Marc Overmars de TD van Ajax is niet van plan zomaar een ‘nee’ te accepteren van PSV inzake de transfer van Steven Bergwijn. Hij is bereid een grote som geld op tafel te leggen voor de vleugelspeler en nu is het afwachten hoe het verder zal verlopen.

In het FOX Sports-programma De Tafel van Kees gaf Jansen aan: “Bij zijn zaakwaarnemer hebben ze al kenbaar gemaakt dat ze geïnteresseerd zijn. Nog niet bij PSV, maar dat gaat er natuurlijk wel komen.” Het is niet duidelijk of Ajax ook aan de transfersom van zeker 30 à 35 miljoen euro wil voldoen.

Volgens Jansen werkt Ajax met ‘twee soorten lijstjes’ in eigen land. Op het ene lijstje staan spelers zoals de reeds aangetrokken Perr Schuurs, Kik Pierie en Kjell Scherpen. Op dat andere lijstje staan directe versterkingen zoals Bergwijn en Martin Ödegaard.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.