Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Jaap Stam heeft duidelijk boodschap voor sterkhouders van Feyenoord’

Jaap Stam staat volgend jaar aan het roer bij Feyenoord en hij heeft er veel zin. Hij hoopt dan ook dat de sterkhouders Nicolai Jorgensen en Steven Berghuis voor de club behouden blijven.

“Dat zijn jongens die bepalend zijn voor een club. Af en toe lees je dat ze een stap naar het buitenland willen zetten en dat begrijp ik, maar is dat ook de juiste keuze voor ze of is het goed om nog een jaar te blijven, goed te presteren en pas dan een stap te maken?”, zo laat Stam weten aan VTBL.

Stam beaamt dat hij daarover in gesprek wil met de Feyenoorders. “Het zou mooi zijn als dat lukt. Ja, het is wel de bedoeling om met ze in gesprek te gaan.” De oud-international beaamt dat het de intentie is om volgend seizoen ook met jonge talenten aan de slag te gaan bij Feyenoord.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.