Voetbal4u.com

Eredivisie Ajax krijgt erg goed nieuws te horen met het oog op de voorronde Champions League

Ajax heeft in de derde voorronde van de Champions League een geplaatste status. Dit betekend dat ze sowieso de topclubs weten te ontlopen in de laatste voorronde van het miljoenenbal. Dit weet Voetbal International te melden.

Géén Celtic, FC Kopenhagen of Dinamo Zagreb dus. “Ajax zal in de derde voorronde van de Champions League in ieder geval niet tegen een team om van te schrikken spelen. Namen als Rode Ster Belgrado, NK Maribor, APOEL Nicosia en Qarabag zijn enkele opties.”

Mocht Ajax deze voorronde overleven, dan wacht nog een tweeluik in de play-offronde. Voetbal International schrijft dat Ajax kans maakt om in pot twee te komen indien het de groepsfase bereikt. Voorwaarde is wel dat AS Roma zich niet via de Serie A kwalificeert en Chelsea moet de Europa League-finale tegen Arsenal winnen. Voor PSV is pot 3 overigens het hoogst haalbare.

 

 

 Laat een reactie achter

Your email address will not be published.