Voetbal4u.com

Eredivisie ‘Ajax mengt zich in de strijd om Zweeds supertalent’

Ajax roert zich op het moment al flink op de transfermarkt en nu zijn ze weer bezig met een toptalent uit Zweden. Alleen moeten de Amsterdammers wel rekening houden met de nodige concurrentie. Het gaat om de 17-jarige aanvaller Benjamin Nygren die in eigen land onder contract staat bij Goteborg. Dit weet het Belgische medium ‘Het Laatste Nieuws’ te melden.

Het Belgische medium schrijft dat Genk vooralsnog de beste papieren heeft om Nygren in te lijven. “Het gaat om de komst van de linksvoetige flankaanvaller Benjamin Nygren. Daarmee anticipeert Genk op een vetrek van kapitein Leandro Trossard. Nygren is een Zweeds toptalent dat in juli pas 18 wordt”, klinkt het.

“Racing Genk wil kort op de bal spelen, want de interesse in Nygren is immens. Bayern München, Manchester City, PSG, Inter Milaan en Ajax zijn maar een paar van de Europese topclubs die Nygren van nabij volgen”, aldus HLN.Laat een reactie achter

Your email address will not be published.